Verkeersweken

De Verkeersweken zijn een initiatief van de Vlaamse Stichting Verkeerskunde (VSV) voor het secundair onderwijs. Medewerkers van VSV brengen op school interactieve workshops. Er is een programma voor iedere graad.

Het initiatief wordt in schooljaar 2018-2019 herhaald. De verkeersweken komen naar Deinze van 11 tot 22 maart (de 2 weken na de krokusvakantie).

Meer informatie

Meer informatie over de workshops en over de praktische organisatie van de Verkeersweken vind je op de website van VSV.

De workshops zijn voor iedere graad uitgebreid. Een overzicht van de workshops voor 2018-2019 vind je hier.

Fiche 2

Alle deelnemende scholen vulden reeds een eerste fiche in. In de tweede fiche moeten verdere details ingevuld worden.

De fiches werden per mail verdeeld. Heb je de fiche niet gekregen, dan kan je ze opvragen via onderwijs@deinze.be.

Brief aan ouders

Het is uiteraard de bedoeling dat ouders en leerlingen op de hoogte gebracht worden van het initiatief. Je kan hieronder een voorbeeldbrief downloaden.

Bezetting

voormiddag namiddag
ma 11/3 Leiepoort Sint-Vincentius - tweede graad (4des) Leiepoort Sint-Vincentius - tweede graad (4des)
di 12/3 VTI - eerste graad (2des) VTI - eerste graad (2des)