Verkeersweken

De Verkeersweken zijn een initiatief van de Vlaamse Stichting Verkeerskunde (VSV) voor het secundair onderwijs. Medewerkers van VSV brengen op school interactieve workshops. Er is een programma voor iedere graad.

Het initiatief wordt in schooljaar 2018-2019 herhaald. De verkeersweken komen naar Deinze van 11 tot 22 maart (de 2 weken na de krokusvakantie).

Meer informatie

Meer informatie over de workshops en over de praktische organisatie van de Verkeersweken vind je op de website van VSV.

De workshops zijn voor iedere graad uitgebreid. Een overzicht van de workshops voor 2018-2019 vind je hier.

Deelnemen

Scholen die wensen deel te nemen, kunnen contact opnemen via onderwijs@deinze.be.

Let wel:

• De verkeersweken worden op school gegeven.
  • Per dag worden workshops gegeven op 1 school aan 1 graad.
  • Er wordt gewerkt met groepen van max. 20 leerlingen. Per dag kunnen 6 groepen deelnemen: 3 in de voormiddag en 3 in de namiddag.
  • Er wordt een bijdrage gerekend van 1 euro per deelnemende leerling. Het stadsbestuur ondersteunt dit project door zelf ook 1 euro per leerling bij te dragen.

Fiche 1

Hieronder kan je de eerste fiche downloaden. Gelieve deze fiche ingevuld terug te bezorgen aan onderwijs@deinze.be uiterlijk vrijdag 9 november.

Bezetting

voormiddag namiddag
ma 11/3 Leiepoort Sint-Vincentius - tweede graad (4des) Leiepoort Sint-Vincentius - tweede graad (4des)
di 12/3 VTI - eerste graad (2des) VTI - eerste graad (2des)